Sunday, November 28, 2021

Batutat e javës…Nga Fatmir Bashli…

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Nga Fatmir Bashli: Dy bjonde tuj bisedu...

“Edukimi përmes kulturës” DRTK Shkodër aktivitet me nxënësit e shkollave Mes-Meselim dhe Drisht…

Një ditë ndryshe për nxënësit e shkollave Mes-Meselim dhe Drisht duke prekur nga afër trashëgiminë arkeologjike të zonës, rrënojat e qytetit mesjetar...

Intervistë e dramaturgut të shquar Fadil Kraja. Marrë nga libri “Gjurmë Zërash” i gazetarit...

Intervistë e dramaturgut të shquar Fadil Kraja, dhënë për BBC në Shqip, në vitin 2007. Marrë nga libri “Gjurmë...

Batutat e javës…Nga Fatmir Bashli…

Nga Fatmir Bashli: O bani zgjedhje t’parakohshme more se e myt kyt popull, sa kujtoni se ban ai 50...

Statistikat e kulturës, INSTAT: Të huajt preferuan monumentet, vendasit parqet arkeologjike; Shtrenjtohen librat

Instituti i Statistikave publikoi për herë të parë të dhëna të detajuara mbi statistikat e kulturës në vend. Referuar shifrave ashtu siç...

“Bacterial time”, mbahet në Shkodër ekspozita “Koha e Bakterieve”…

E gjithë kjo kohë e COVID-19 ka nxitur mijëra artistë në gjithë botën që të krijojnë pafund për të na sjellë mesazhe...

Batutat e javës…Nga Fatmir Bashli…

I mora n’tel ato te siguracionit t’makins e i thash,- M’asht thy xhami i makins prej breshnit...

Batutat e javës…Nga Fatmir Bashli…

K’tu n’Shqipni as ramazan nuk t’lajn me majt k’to politikan, se sa ta hapsh televizorin, s’kan qajre...

Batutat e javës…Nga Fatmir Bashli…

NGA FATMIR BASHLI Kam nji kojshi, asht me skileroz i shkreti , meti tuj...

INTERVISTA/ Amina, Shkodranja ekselente që studion në Angli për Arkitekture dhe Projektim Mjedisor…

Intervistë me Amina Meshnuni Prezantim: Unë quhem Amina, jam studente...

Latest article

Dy telegrame një nga Ismail Qemali dhe Luigj Gurakuqi…

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Nga Gjon Keka Me rastin e 28...

Neymar mbyll vitin?! Shikoni dëmtimin horror që pësoi gjatë ndeshjes (VIDEO)

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Kur menduan se PSG më në fund e kishte ekipin...

Cila Është Mosha E Duhur Kur Duhet Të Fillojë Kujdesi Për Zemrën…

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Sëmundjet e zemrës janë shkaktari kryesor i vdekjeve të parakohshme...