Konkursi “Dije, Aftësi, Qëndrime” mes shkollave 9-vjeçare të ZVAP Shkodër/ Nxënësit e shkollave 9-vjeçare...

Ka nisur sot ne shkoder konkursi “Dije, Aftësi, Qëndrime” mes shkollave 9- vjeçare të Zvap Shkoder ne...

Gjimnazistja nga Shkodra shpallet fituese me Esenë më të mirë në projektin “Mendimi im,...

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, ju prezantojmë esenë fituese të javës në...

E para klinikë fizioterapie në universitet publik/ Inagurohet pranë departamentit infermieri në “USH”…

Kjo eshte klinika e pare fizioterapiste ne nje universitet shteteror. Departamenti fizioterapise dhe infermjerise ne Universitetin “Luigj...

Vijon rikonstruksioni i shkollës “Azem Hajdari”/ Ivziku: Punimet zgjasin 3 muaj, respektohen afatet…

Rikonstruksioni I shkolles Azem Hajdari do te perfundoje ne afatet e parashikuara ne harkun kohot te 3...

Oficerë policie në çdo shkollë, ministrja e arsimit tregon si do të funksionojë…

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi deklaroi se ka objektiv që në vitet e ardhshme, të ketë oficerë...

Ndryshon rregullorja e Maturës, Kushi: Nxënësit mund të kërkojnë testin e korrigjuar, komisione për...

Ministria e Arsimit, Evis Kushi në konferencën që po mban për mediat theksoi disa ndryshime që do...

Publikohen datat e provimeve të Maturës Shtetërore (NJOFTIMI)…

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve për maturën shtetërore 2022-2023. Ministrja e...

Publikohen datat e pushimeve për nxënësit e gjimnazeve dhe shkollave 9- vjeçare…

Nga 26 dhjetori shkollat do të mbyllen pasi do të nisin pushimet dimërore të cilat janë planifikuar...

Muzeu, krenaria e gjimnazit “28 Nëntori”/ Synohet që në të ardhmen muzeu të jetë...

Gjimnazi "28 Nëntori" është një nga emblemat e Shkodrës dhe më gjerë përsa i përket vlerave që...

Universiteti i Shkodrës, konferencë “Sfidat e zhvillimit rajonal”…

Eshte zhvilluar ne ambjentet e universitetit te shkodres konfernca studentore SFIDAT E ZHVILLIMIT RAJONAL .