Sunday, November 28, 2021

WhatsApp tani do të funksionojë dhe pa internet…

WhatsApp do të sjellë një veçori të re që do t’i lejojë përdoruesit të përdorin aplikacionin pa internet. Do të thotë që...

Facebook ndryshon emrin, kompania do të quhet Meta…

Facebook ka ndryshuar emrin dhe tashmë do të quhet Meta, si pjesë e një lëvizje të madhe për rikonceptimin e kompanisë. Kompania, njoftoi ndryshimin...

OPINION/ Agresioni ndaj tv publik!

Nga Lutfi Dervishi Agresioni ndaj tv publik! Televizioni publik nuk ka shumë miq, aq më tepër...

Instagram bie sërish brenda javës…

Instagram ka rënë për herë të dyrë brenda javës. Sipas Downdetector, i cili monitoron statusin e disa prej uebfaqeve më të vizituara...

S’ka më pagesa shtesë për telefonin kur dilni nga Shqipëria, hiqet tarifa Roaming për...

Ambasadori i BE-së në vendin tonë, Luigi Soreca, ka njoftuar ditën e sotme se tarifa Roaming për vendet e Ballkanit Perëndimor do...

Një ndryshim i madh do të ndodhë me WhatsApp-in shumë shpejt…

WhatsApp do të pësojë një ndryshim të madh shumë shpejt. Ju do të keni mundësi të përdorni aplikacionin në pajisjes të shumta...

Edhe AKEP ngre shqetësim për çmimet grabitqare në tregun celular…

Pas Autoritetit të Konkurrencës, edhe Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ngre shqetësim për përdorimin e çmimeve grabitqare në tregun e...

WhatsApp përpiqet të sigurojë përdoruesit për politikat e reja…

WhatsApp tha se nuk do të fshijë llogaritë dhe se nuk mund të shohë mesazhet personale të...

Samsung zbret çmimin e Galaxy Z Fold 2…

Samsung ka reduktuar çmimin e Galaxy Z Fold 2 me 200 dollarë që do të thotë se...

Tesla befason sërish, prodhim rekord të mjeteve elektrike në 3-mujorin e parë…

Kompania e prodhimit të makinave elektrike, Tesla, ka kaluar çdo parashikim të bërë për prodhimin që do...

Latest article

Dy telegrame një nga Ismail Qemali dhe Luigj Gurakuqi…

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Nga Gjon Keka Me rastin e 28...

Neymar mbyll vitin?! Shikoni dëmtimin horror që pësoi gjatë ndeshjes (VIDEO)

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Kur menduan se PSG më në fund e kishte ekipin...

Cila Është Mosha E Duhur Kur Duhet Të Fillojë Kujdesi Për Zemrën…

var mpn_wi={userId:14255,siteId:103872,widgetId:105747,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=;else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script');pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)} Sëmundjet e zemrës janë shkaktari kryesor i vdekjeve të parakohshme...