Një Shkodër si kjo, nuk mund të gabojë!…

Nga Ana Shkreli Lisi Shkodra është klas dhe "klasi nuk është ujë". Klasi do...

Nga Fitore Beci/ A do të zgjedhë Shkodra të ngrihet mbi traumën ndërbreznore?

A do të zgjedhë Shkodra të ngrihet mbi traumën ndërbreznore? Shumë shpesh ndër vite...

Edmon Ndou: Kush deshiron ndryshimin dhe zhvillimin e Shkodres, voton Benet Becin!…

Nga Edmond Ndou Kush deshiron ndryshimin dhe zhvillimin e Shkodres, voton Benet Becin! Shkodra...

NGA BEDRI ISLAMI – Një kafe me Benet Becin…

Nuk e di pse, por që kur kisha dëgjuar për herë të parë për Benet Becin, kisha...

“Presidenti i parë evropian”, Abazoviç uron Milatoviçin: Malin e Zi e pret një e...

Kryeministri në detyrë i Malit të Zi, Dritan Abazoviç ka përgëzuar Jakov Milatoviçin pas fitores që ky...

Jo lëmoshë, por drejtësi e rehabilitim real për të përndjekurit politikë…

(Intervistë me z. Viktor Martini, ish i burgosur politik, krijuesi i të parës shoqatë të të përndjekurve...

Serbia njeh vetëm një gjuhë, atë që ajo e përdor vetë…

Nga Redi Shehu Me datën 18 Mars në Ohër, ndoshta për herë të parë,...

Nga Monika Stafa/ Djemtë e gjimnazit të Shkodrës, Dario dhe Qemali…

Nga Monika Stafa Zanafilla e gjithckaje lidhet me faktin se të qenurit cifut në...

Shkodra kësaj radhe është beteja më e rëndësishme për PS-në dhe PD!…

Nga Besi Bekteshi Ka filluar me fibrilitet dhe pse e pa shpallur, fushata elektorale...

Vërtetim i vazhdimësisë cinike dhe politike në ditën e buxhetit të Bashkisë së Shkodrës!

Nga Besi Bekteshi Ka vite që me Voltana Ademin që bashkëjetohet mes administratës demokrate...