Suzana Golemi zgjidhet Rektore e Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodres…

0
138

Me 2 vota diference Suzana Golemi eshte shpallur fituese e zgjedhjeve per Rektor te universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder.

Nderkohe po numerohen votat e studenteve por ne baze te formules, pritet qe ato te mos ndikojne ne kete rezultat.

Golemit ja dhane fitoren bindese dy fakultete, ai i shkencave te natyres ku ishte vete dekane dhe drejtesia, ku fitoren e ka patur me bindese. Perballe saj ne kete gare ishte Adem Bekteshi, rektori ne detyre.

Suzana Golemi pas betimit tek presidenti do te jete per 4 vitet e ardhshme rektore e universitetit te Shkodres, nder me te medhenjt ne vend.

PËRGJIGJU