VIDEO/ PS mban degjesen e radhës në njësinë Administrative Rrethina…

0
455

Mbrëmjen e së hënës Vijoi procesi i zgjedhjeve të Kryetarëve të Partisë Socialiste të Njësisë Administrative Rrethina, Bashkia Shkodër.

Kandidatët paraqitën platformat e tyre për drejtimin politik të NjA përpara banorëve, anëtarëve dhe mbështetësve të PS.

PËRGJIGJU