Virozat e stinës kanë mbërthyer dhe pacientët e vegjël, 727 terapi ditore në spitalin e Shkodres…

0
133

Virozat e stinës kanë mbërthyer dhe pacientët e vegjël 👧🏻👦🏼 të pediatrisë, ku tre muajt e fundit janë kuruar 🩺 69 raste në pediatrinë infektive.

🦠Nën kujdesin e veçantë të mjekëve dhe infermierëve të ekipit të pediatrisë, ku ndër to dhe Dr.Manjola Shpori 👩🏼‍⚕️, janë realizuar 727 terapi ditore, nga ku rastet më kritike janë ndjekur në reanimacionin e këtij shërbimi.

PËRGJIGJU