Gjenden syzet “historike” të Messina Denaro…

0
93
Gli storici Ray Ban da sole a goccia che indossava Matteo Messina Denaro da ragazzo, una bottiglia di champagne e il libro "Facce da mafiosi": sono le ultime scoperte fatte dai carabinieri di Trapani nel corso di una perquisizione nella casa della famiglia del capomafia, in via Alberto Mario a Castelvetrano. Si tratta dell'ultima abitazione del boss prima dell'inizio della latitanza. Lì Messina Denaro viveva con la madre. In molte foto da giovane il padrino appare con gli occhiali da sole ritrovati.ANSA/US CARABINIERI +++ NO SALES, EDITORIAL USE ONLY +++ NPK +++

Syzet historike të diellit të markës “Ray Ban” që Matteo Messina Denaro mbante kur ishte i ri, një shishe shampanjë dhe libri me titull “Fytyrat mafiozësh”.

Këto janë zbulimet më të fundit të bëra nga Karabinierët e Trapanit gjatë një kontrolli në shtëpinë e familjes së bosit të mafias në Alberto Mario të Castelvetrano-s.

Siç shkruan ANSA, bëhet fjalë për shtëpinë e fundit të tij, përpara se Messina Denaro të niste arratinë që zgjati plot 30 vjet.

Atje bosi i Cosa Nostra jetonte me nënën e tij. Në shumë foto kur ishte i ri kumbari shfaqet pikërisht me syzet e gjetura.

PËRGJIGJU