Edi Rama që gdhihet në mëngjes me librat e shenjtë dhûnòn protestuesen me Ramazan

0
130

Zonja në fjalë është besimtare e fesë islame, e cila është në agjërim në Muajin e Ramazanit.

Zonja ka qenë dje për marrë pjesë në protestën tragjike në mbrojtje të Teatrit.

Nuk ka paytur kush për të. E kanë hedhur në tokë. Kuptohet që me zhegun e ditës së djeshme, një besimtare myslimane e ka patur shumë të vështirë, por kur shtohet këtu dhûna, atëherë fjalët janë të tepërta.

Edi Rama shpesh guxon të citojë Kur’anin dhe Profetin, por shkel me këmbë besimtarët dhe nuk e ka për herë të parë.

PËRGJIGJU