Në vitin 2022 rreth 16 mijë shqiptarë kërkuan azil në Britani,72% ishin më pak...

Mbretëria e Bashkuar është bërë destinacioni kryesor ku shtetasit shqiptarë, sidomos të rinjtë, po kërkojnë që të...

Vijon hedhja e inerteve në mënyrë të jashtëligjshme/ Një zonë problematike paraqitet tek “Ura...

Hedhja e inerteve jo në vende të caktuara konsiderohet si krim mjedisor pasi pasojat janë të rënda...

Myftinia Shkodër dhuron pako ushqimore për personat para dhe tetraplegjikë…

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore për personat para dhe tetraplegjik në qytetin e Shkodrës. Lavdrim...

Samrishi, fshati që po braktiset/ Në fshat kanë mbetur 80 banorë, shumica të moshuar…

Vit pas viti, fenomeni i emigracionit po merr përmasa alarmante dhe kryesisht ato qe po largohen jane...

Kujtimi njeriu që peshon shkodranët/ Prej 32 vitesh ai del çdo ditë në pedonale...

Çdo ditë ai del me një peshore në një nga rrugët më të populluara të qytetit. Ai...

Me datë 5 prill ndërprerje e ujit të pijshëm, UK Shkodër njofton banorët për...

NjoftimPer shkak të një remonti në rrjetin elektrik të Nënstacionit "Shkodra 1" nga OST, stacioni i pompave...

Mbeturinat mbushin brigjet e lumit Kir/ Qytetarët: Ky fenomen vijon prej vitesh askush nuk...

Lumi Kir rrezikon te humbase gjithcka nga natyrshmeria e tij. Mbeturinat urbane dhe inerte kane pushtuar brigjet...

VIDEO/ Historia e 94-vjeçarit nga Puka: Agjëron prej 80 vitesh, nuk e ndaloi as...

Ky është Ramadan Shkreli, praktikant i devotshëm i besimit mysliman, i cili prej 8 dekadash agjëron të...

Aksi Velipojë -Shëngjin nis dëmtimet/ 6 muaj që punimet janë ndërprerë…

Prej afro gjashtë muajsh punimet në rrugën Velipojë-Shëngjin në pjesë e bregdetit janë ndërprerë plotësisht. Firma e...

Banorët në Shkodër në protestë: Kadastra na refuzon legalizimet…

Drejtuar: ► Ministres se Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali/ Drejtuese Politike e...