11 pacientë të shpëtuar, ja si e mbyll vitin pavioni i Kardiologjisë në spitalin e Shkodrës…

0
1802

🥰 Ditët e fundit të vitit 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ po mbyllen me 11 raste pacientësh të trajtuar me angioplastikë dhe stendime periferike.

👏Janë 11 pacientë të shpëtuar nga amputacionet nëpërmjet mënyrave mini invazive të realizuara me sukses nga ekipi fantastik i SRSH duke u bërë kështu spitali i vetëm publik me numër të lartë rastesh për këtë procedurë bashkëkohore.

✅ Bravo për punën e palodhur Dr.Enkeleid Lohja, Dr.Besmir Grizha, Inf. Ermal Dibra, Inf. Afrim Bashi

PËRGJIGJU