Xhemal Bushati takime me banorët e Hotit, Grudës dhe Bardhajt…

0
145

Takime me banorët e Hotit, Grudës dhe Bardhajt. Takimin e zhvilluam në rrugën e pa asfaltuar dhe pa kanalizime. Si dëshmi e së shkuarës, por edhe si kujtesë se si nuk duhet e nuk do të jetë e nesërmja. U është premtuar shumë dhe janë lënë në harresë. Në asnjë takim nuk premtoj mrekullira, por ama, edhe ato investime që të tjerë nuk i kryen në shumë vite, bashkë do t’i realizojmë.
Nuk jam njëri i premtimeve boshe, por i fjalës së dhënë dhe i fjalës së mbajtur. Kjo më dallon.

voto3 #pd

votoXhemalBushati

medashniperShkodren

PËRGJIGJU