Vijon gjurmimi, 26 tamponë u morën sot në Shkodër, ndërto 14 familjar të së ndjerës e cila ndërroi jetë një natë më parë…

0
357

Ka vijuar edhe ditën e sotme gjurmimi për përsonat të cilët kanë pasur kontakt me të infektuarit me COVID 19 në qytetin e Shkodrës, ku mesohet se janë marrë 26 tamponë gjithsej.

RealitetiPost meson se 14 tamponë janë marrë vetëm në familjen e së ndjerës e cila nderroi jetë një natë më parë në spitalin e Shkodrës, mes tyre dhe infermieri i cili ka vizituar të moshuaren.

Ndersa 4 tamponë janë marrë në familjen e prekun në lagjen Kiras, 7 në familjen në Dobraç dhe një përson i cili ka shfaqur simptoma të koronavirusit po në lagjen Kiras./RealitetiPost/

PËRGJIGJU