U arrestua si bashkëpunëtor në vrasjen e 48 vjeçarit, Gjyakata e Shkodres jep masen e sigurisë

0
742

Gjykata e shkalles se pare ne Shkoder ka lene me masen “arrest me burg” shtetasin Milkjor Gjoka, i dyshuar si bashkepunetor ne vrasjen e shtetasit Ridvan Hyseni (Ramazani) ne fshatin Mushan te njesise Dajç.

Nderkohe gjykata ka dhene masen lehtesuese “detyrim me paraqitje” per dy deshmitaret Blerim Mlloja dhe Marjeta Gramshi te arrestuar per “moskallezim krimi” si deshmitar ne vrasjen e 48 vjeçarit.

Ka qene vete prokuroria qe kerkoi masen detyrim paraqitje per dy deshmitaret ndersa per Milkjor Gjoken organi i akuzes kerkoi arrest me burg, mase te cilen e dha gjykata.

PËRGJIGJU