Shkodër, frikë nga Covid-19? Qytetarët mbushin marketet, furnizim me ushqime

0
415

Rastet e reja te zbuluara me koronavirus ne vendin tone e kane ndare ne dysh opinionin publik. Ne Shkoder qytetaret shihen te levizin ne mase ne rruge, por thuajse sporadik jane ata qe mbajne nje maske. Shume prej tyre thone se nuk ndjehen te frikesuar, e te tjere e quajne situaten te fryre nga mediat. Megjithate keshillat e mjekeve i quajne te domosdoshme.

Tek te tjere paniku eshte prezent dhe kjo reflektohet ne dyndjen gjate ketyre 24 oreve per te blere ne supermarkete.

Shqiperia po njeh shtim te rasteve te te prekurve, ku ne dy prej tyre jane identifikuar pacienti zero, e tashme eshte zyrtare qe Koronavirusi erdhi ne vendin tone nga Italia.

PËRGJIGJU