LAJM I FUNDIT/ Rama: Deputetët dhe ministrat do marrin gjysmën e rrogës, Metës nuk ia prekim, po na ndihmon

0
394

Kryeminisri Edi Rama në një konferencë për qytetarët lidhur me planin ekonomik për koronavirusin tha: Jo! Me të dalë ku të dalë, nuk dalim dot nga shtëpia dhe të biem në një gropë. Plani që do zbatojmë, nuk është ecje qorrazi. Plani ynë është një plan për më të dobëtit dhe ata që nuk rezistojnë gjatë. Ato përrallat me amerikën dhe gjermaninë, nuk janë ato që tregohen.

Amerika dhe Gjermania i kanë ekonomikë me dhjamë dhe bëjën si bëjmë. Shqipëria me djamë tka vetëjm në trutë e atyre që qeverisin dhe që nuk dinë as tabelën e shumëzimit. Me mund do financojmë mbijetesën në luftë. Atyre që nuknuk shkojnë dot në punë, atyre që pa biznesin e vogël nuk mbijetojmë sot. Nëse lufta do të zgjasë, sepse ata me halle reale nuk do t’I lënë vetëm.

Të dytët nuk duhet të ankohen port ë bëjnë luftën e tyre. Unë në fakt doja që në planin A të hiqnim diçka nga vetja. Por më bindën se ku mund të ishte si mesazh i gabuar. Nuk do prekim asnjë pagë tjetër përveç deputetëve dhe anëtarvë të këshillit të ministrave. Nuk e prekim as pagën e presidentit, i cili po bën sa mund për të ndihmuar.

PËRGJIGJU