Ishte koha e tollonave dhe bukës me racion. Ja mjerimi i shqiptarëve. Fotot e rralla…

0
326

Këto foto janë realizuar rreth vitit 1990 në Shqipëri nga fotografi Martin Parr.

Skamje, varfëri dhe rradhë për të blerë bukën dhe ushqimet e ditës. Ky ishte një ritual që shqiptarët u përballnin çdo ditë.

Në këtë kohë, kishin filluar lëvizjet e para për rrëzimin e sistemit komunist.

PËRGJIGJU