Infektohet me Covid shefja e epidemiologjisë në Shkodër…

0
336

Konfirmohet me COVID-19 shefja e epidemiologjise ne Shkoder Dhurata Hysa.

Pas 8 muajsh pune intensive ne luften ndaj COVID-19 dhe trajtimin e qindra rasteve te qytetareve tashme edhe vete shefja e epidemiologjise ka rezultuar pozitive ndaj COVID-19.

Hysa eshte izoluar ne banesen e saj per te zbatuar protokollin e sigurise.

Sipas burimeve, shefja e epidemiologjise eshte ne nje gjendje te mire shendetesore dhe nuk ka simptoma, por pasi ka bere tamponin ka rezultuar pozitive.

PËRGJIGJU