Bardh Spahia takim me banorë të lagjeve Xhabije dhe Parrucë në qytetin e Shkodrës…

0
591

🤝Takim shumë i përzemërt me banorë të Xhabijes📌 dhe Parrucës 📌, dy nga lagjet më të vjetra të qytetit të Shkodrës💙.
Qytetarë të informuar, me dëshirën për bashkim përballë të keqes së përbashkët: Keqqeverisja Edi Rama!❌

✌🏻Optimizmi për fitoren tonë të përbashkët me 6 mars 2022, dëshira për të kontribuar së bashku për Shkodër, është evident në biseda dhe diskutime. E shohin qytetin tonë si një familje, si një shtëpi e madhe që ka nevojë për secilin nga ne.✅

🤝 Mbështetja për këta qytetarë është privilegj dhe nder, detyra ime është t’i shërbej dhe të gjithë bashkë, të ndryshojmë Shkodrën dhe më pas edhe gjithë Shqipërinë.🇦🇱

💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻

Shpresë #Ndryshim #Fitore

PËRGJIGJU