Xhaferi i shqetësuar, bllokimi ankandin rrezikon mospjemarrjen në kupat e europës për ekipin e Vllaznisë…

0
267

Proçesi i privatizimit vijon te mbaje “peng” ekipin e Vllaznise. Per kete ka folur diten e sotme edhe sponsori Alban Xhaferi.

Ai i ka dale ne mbrojtje Bashkise, duke thene se “çdo moment qe vonohet ky proçes, jo per faj te bashkise, eshte nje dem i madh per ekipin.”

“Me 31 mars eshte afati i fundit per plotesimin e kushteve per Kupat e Europes. Klubi ka trasheguar nje borxh te jashtezakonshem. Prandaj, duhet te kryhet sa me shpejte proçesi qe te kalohet ne nje marreveshje me tatimet dhe te arrihet kriteri i liçensimit. Une angazhohem per ta ndihmuar proçesin.” – theksoi Xhaferi.

VIDEO E PLOTE:

PËRGJIGJU