Vllaznia Taekwondo kthehet me disa trofe nga Kampionati Kombetar…FOTO…

0
113

•Një gëzim i pa imagjinueshëm.

•Një kënaqësi e pa përshkrueshme.

•Ashtu siç ishim pretendent që në mëngjesin e ksaj dite, ashtu e mbyllëm këtë mbrëmje me trofeun më të rëndësishëm të kampionatit kombtar të Taekwondosë duke mbrojtur titullin kampion.

•Kthehemi në Shkodren krenare me plot kupa duke fituar medalje në kategori të ndryshme.

Zhvilluam ndeshje të shumta, ku të gjithë sportistët e dhuruan potencialin e tyre duke na ofruar spektakël, adrenalinë, emocione dhe shum pasion me performancat teknike dhe strategjike.

•U shpallëm kampion me fëmijët të cilët na magjepsën me lojën e tyre sportive!

•U shpallëm kampion me të rinjtë, ata të cilët dijnë të mbajnë peshën e uniformës së tyre, të palodhur në perkushtimin e tyre, të disiplinuar në moralin e tyre, këta jane që mbajnë emrin e një qyteti të tërë duke ngrit lart flamurin e Vllaznisë në podiumet më të larta në rang kombëtar.

•Vend i 3-të me ekipin e të rriturve ku shum shpejt do të përforcohet me kampionët e rinj.

•Arritjet individuale janë:

17 vende të para

10 vende të 2-ta

14 vende të 3-ta

10 vende të 4-ta

Kategoria te rritur (18-35 vjeç).

1. Nikolin Perzefi -68 kg kampion

2. Denis Gurzaku -58 kg vend i 3-të

Kategoria te rinj (14-17 vjeç).

3. Esad Malaj -59 kg vend i 4

4. Hysen Kermeshna -51 kg vend i 3-të

5. Eldis Muhja -51 kg vend i 3-të

6. Abdyl Harifi -73 kg vend I 2-të

7. Ermal Neziri -51 kg vend i 3-të

8. Mirtan Hasaj -55 kg vend i 2-të

9. Kevin Bekteshi -63 kg vend 3-të

10. Ylber Luli -73 kg kampion

11. Alsaed Shabaj -63 kg vend i 2-të

12. Gersi Bardhi -59 kg vend i 2-të

13. Neual Uruci -68 kg vend i 4

14. Olsi Bicaku -51 kg vend i 2-të

15. Nejla Uruci -63 kg kampione dhe gjithashtu sportistja më e mirë teknike për të rinjte.

16. Enisa Shabaj -59 kg kampione

17. Ajla Maho -55 kg Kampione

Kategoria para te rinj (12-14 vjeç).

18. Aron Duka -37 kg vend i 3-të

19. Muhamed Dyli -45 kg vend i 4

20. Aristid Kraja -57 kg vend i 4

21. Reimon Zekaj -45 kg vend 3-të

22. Irsa Osmanagiq -59 kg kampione

23. Anselma Xhaji -51 kg vend i 3-të

24. Isra Meta -41 kg vend i 2-të

Kategoria Femije A (10-12 vjeç).

25. Klejvis Kruja -44 kg kampion

26. Ahmed Alushi +48 kg vend i 4

27. Albion Lagja -36 kg vend i 4

28. David Mitku -29 kg vend i 3-të

29. Amer Faslia -36 kg vend i 3-të

30. Revne Deda -36 kg vend i 4

31. Rejsi Meaj -33 kg kampion

32. Edrit Coka -40 kg vend i 2-të

33. Roalb Bushati -31 kg Kampion.

34. Gjulja Xhaji -36 kg vend i 3-të

Kategoria Femije B (8-10 vjeç).

35. Seldi Bardhi -40 kg vend i 2-të

36. Alessandro Hoti +40 kg vend i 2-të

37. Noel Camaj -29 kg kampion

38. Ergi Muçubegu -31 kg vend i 3-të

39. Brion Lekaj -23 kg kampion

40. Esmer Kakini +40 kg vend i 4

41. Alban Quka +40 kg vend i 4

42. Drini Shehu -33 kg kampion

43. Rajan Fani -36 kg vend i 2-të

44. Franko Suka -33 kg vend i 3-të

45.Bertan Celiku -29 kg vend i 3-të

46. Amla Demushi -33 kg kampione

47. Anasuz Bushati -31 kg kampione

48. Klevis Mecaj -21 kg kampion

49. Rean Beci -31 kg kampion

50. Albion Murrizi -21 kg vend i 2-të

51. Omer Bilani -25 kg kampion.

•Të emocionon teksa të gjithë sportistat tanë e dëshmojnë qartë që ne jemi një ekip, ne jemi një grup, ne duam fitoren e shokut-shoqes në ekip para fitores tone!

Kto janë kampionat e vërtetë!

Kto meritojnë përkrahje të madhe institucionale sepse ka nga element të cilët kanë premisa për të na nderuar në rang ndërkombëtar.

•Gjej rastin në këto momente ku përzihet gëzimi dhe e ardhmja, ti bëj thirrje organeve kopetente sportive në bashkinë e Shkodres që ti mbështesin sa më shum këto të rinj për të ardhmen e ndritur që e kanë përpara.

•Nuk ka se si të mbyllet më bukur ky vit, në një mënyrë kaq të mrekullueshme.

•I falenderoj të gjithë sportistët për arritjet e tyre individuale që denjësisht përfaqësuan Akademine e Arteve Marciale Vllaznia.

Faleminders trajnerave tonë të përkushtuar:

Nikolin Perzefi

Neriman Puka

Nejla Uruçi

Greta Çinarja.

Faleminders ju prindër të dashur për besimin që na dhuroni.

Sfida te bukura sportive na presin perpara…!

VLLAZNIA asht dashni qe t’rrëmben çdo ndjenjë të bukur!

PËRGJIGJU