Vllaznia Taekwondo fiton titullin kampion me fëmijët…

0
79

Në Tiranë te pallati i sportit Farie Hoti, u zhvillua kampionati kombëtar për fëmijë në sportin e taekwondos.

Të drejtuar nga trajneri Elion Puka, Vllaznia mori pjesë me 41 sportistë, ku 26 nga këto arritën të ngjiteshin në podium duke fituar medalje.

Një përformancë mjaft e mirë, ku rënditja e plotë e sportistëve është si më poshtë:

7 vende te para
5 vende te 2-ta
14 vende te 3-ta

Femije A (mosha 10-11 vjeç)

1. Ergi Muçubegu -33 kg vend i 3-të.
2. Alessandro Hoti +48 kg vend i 2-të.
3. Edvin Brijashi -36 kg vend i 2-të.

4. David Mitku -31 kg vend i 3-të.
5. Suen Marku +48 kg vend i 3-të.
6. Menida Meta -29 kg kampione (sportistja më e mirë teknike për femije).

Femije B (mosha 8-9 vjeç)

7. Enriko Aramalli -25 kg vend i 3-të.
8. Bertan Celiku -31 kg kampion.
9. Omer Bilani -25 kg kampion.
10. Jozef Krypci +40 kg kampion.

11. Alban Quka +40 kg vend i 2-të.
12. Brion Lekaj -23 kg kampion.
13. Alim Maho -23 kg vend i 3-të.

14. Albion Murrizi -23 kg vend i 3-të.
15. Franko Suka -33 kg vend i 2-të.
16. Drini Shehu -36 kg vend 3-të.
17. Reina Spatari -40 kg kampione.

18. Amla Demushi -36 kg vend i 2-të.
19. Ajla Bushati -40 kg vend i 3-të.
20. Anasuz Bushati -36 kg vend i 3-të.
21. Armona Qerimaj -23 kg vend i 3-të.

Femije C (mosha 6-7 vjeç)

22. Polat Rreshketa -21kg vend i 3-të.
23. Ores Sula -23 kg vend i 3-të.
24. Omer Puka -27 kg vend i 3-të.
25. Enia Okaj -21 kg vend i 2-të.
26. Anja Dreni -25 kg kampione.

Ajo që duhet theksuar është se ky ekip me shumë talente ka nevojë për më shumë mbështetje dhe financa nga pushteti lokal.

May be an image of 1 person, standing, E brendshme dhe tekst
May be an image of 2 njerëz, people standing, E brendshme dhe tekst

PËRGJIGJU