VIDEO/ Greta Bardeli Gjoni me gratë e fasonerive : Dua të jem zëri juaj…

0
241

Greta Bardeli ka vijuar fushaten elektorale ne nje takim me grate ne nje prej fasonerive te qytetit te Shkodres. Ajo tha se vlereson punen e palodhur te grave ne kete sektor pasi dhe familjaret e saj kane qene ne pune te tilla. Ajo kerkoi voten per Partine Demokratike per te qene nje ze I fuqishem ne parlament per te drejtat e grave qe punojne ne fasoneri. Per paga me te larta, kushte me cilesore dhe te ardhme me dinjitet.

Punonjeset e kane vleresuar kete vizite te kandidates  Bardeli dhe kane kerkuar nga ajo si kandidate qe te kete ne konsiderate situaten e tyre dhe mundesine e permiresimit te ketij sektori I cili eshte nje gjenerator punesimi dhe numeron me qindar punemarrese.

PËRGJIGJU