Vala e të nxehtit, ISHP këshilla qytetarëve: Pini sa më shumë ujë dhe lëngje të freskëta, mos dilni në diell në këtë orar

0
130

Instituti i Shëndetit Publik u ka sugjeruar qytetarëve të marrin masa në këto ditë vere të nxehta, për të mbrojtur shëndetin e tyre.

Ditën e sotme, ISHP ka dhënë disa këshilla për qytetarët, duke iu kërkuar që të pinë sa më shumë ujë dhe lëngje të freskëta, si dhe të veshin rroba të lehta e të shmangin sa më shumë diellin.

PËRGJIGJU