Takim me votuesit për herë të parë! Edona Bilali: Çdo i ri mbi 18 vjeç ka një zë në përcaktimin e progresit të qytetit dhe gjithë vendit…

0
39

“Takim me votuesit për herë të parë! Kur themi që rinia është e ardhmja nuk është slogan. Çdo i ri mbi 18 vjeç ka një zë në përcaktimin e progresit të qytetit dhe gjithë vendit. Para tyre u prezantua një pjesë e kandidatëve të Shkodrës. Ishte shumë kënaqësi të dëgjonim pritshmëritë e tyre por për mua personalisht edhe më kënaqësi kërkesat e tyre të cilat janë detyrat tona të para me marrjen me mandatit. Rini e arsimuar, e motivuar dhe ambicioze është rini që garanton të ardhmen në Shkodër”, shkruan Edona Bilali.

May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing, sitting dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people sitting dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, sitting, pemë dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 5 njerëz, people sitting, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

PËRGJIGJU