Strukturat e specializuara të MM, bëjnë neutralizimin e municioneve në NJ.A Guri Zi

0
219

STRUKTURAT E SPECIALIZUARA TE MINISTRISE SE MBROJTJES KANE MBERRITUR PAS DY DITESH NE NJESINE ADMINISTRATIVE TE GURIT TE ZI, ATY KU KA NISUR PUNA PER NEUTRALIZIMIN E MUNICIONEVE TE GJETURA NE OBORRIN E NJE SHTEPIE, NDERSA PRONARI PO PUNONTE TOKEN.

SIPAS SPECIALISTEVE ATA MENDOHET SE I PERKASIN VITIT TE MBRAPSHTE 1997.

PERMES VESHJEVE DHE PAJISJEVE TE SPECIALIZUARA ESHTE BERE E MUNDUR MARRJA E TYRE DHE ZHVENDOSJA NE REPARTIN E MINISTRISE, ATJE KU BEHET EDHE ÇMONTIMI SI DHE NEUTRALIZIMI I TYRE. PREJ DY DITESH ISHIN FORCAT E DREJTORISE VENDORE TE POLICISE QE KISHIN MARRE NE RUAJTJE ZONEN, PER SHKAK SE PREDHAT, FISHEKET DHE LLOJET E TJERA TE MUNICIONEVE MUND TE RREZIKONIN JETEN E BANOREVE TE KESAJ NJESIE, SI DHE TE FAMILJES QE I KONSTATOI NE OBORRIN E SAJ.

FATMIRESISHT NGA NDERHYRJA E KRYER PREJ KRYEFAMILJARIT NE TERREN NUK KA PATUR SHPERTHIM, PASI MUND TE KISHTE QENE FATALE SI PASOJE E SASISE SE MUNICIONEVE TE KONSTATUARA.

PËRGJIGJU