Situata nga koronavirusin, Ministria e Arsimit merr vendim për vitin shkollor…

0
165

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini doli në një konferencë për shtyp ku bëri me dije vendimin e marrë për vitin shkollor, i cili është ndërprerë për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Sipas ministres, Shahini bazuar në rrethanat dhe vendimin e Task Forcës për koronavirusin është vendosur mbyllja e vitit shkollor për shumicën e nxënësve.

Shkollat do të hapen më 18 maj deri në 5 qershor për maturantët që të përgatiten për provimet e fundit.

Sipas ministres Shahini do të anulohen provimet e klasës së pestë dhe të lirimit.

VIDEO KONFERENCA E PLOTE:

PËRGJIGJU