Shkodër/ Albin Kurti i pranishëm në ndeshjen e basketbollit Vllaznia – Prishtina

0
109

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i pranishëm në nfeshjen e SuperKupës në basketboll e cila po zhvillohet në pallatin e Sportit “Qazim Dervishi” të Shkodrës.

Kurtin e shoqëron dhe ministrja e Arsimit së republikës së Shqipërisë zonja Evis Kushi.

PËRGJIGJU