Qemal Kastrati, 25 vite në shërbim të nxënësve. Roja I gjimnazit “28 Nëntori” tregon sfidat e viteve 97-98…

0
409

Ne oren 7, pershendet bsashkeshorten dhe del nga shtepia. Kjo eshte rutina e Qemal Kastratit I cili hap I pari prej 25 vitesh dyert e gjimnazit “28 nentori” ne Shkoder.

Eshte ne prag te daljes ne pension, por diferenca ne moshe nuk e pengon qe me adoleshentet te ruaje te njejten marredhenje sikur te ishin moshatar.

Vitet me te veshtira Kastrati kujton 97-98, atehere kur arma mbahej edhe ne doren e femijeve e drejtohej rast e pa rast.

Qemal Kastrati mbahet mend ne dekada, cdokush qe i drejtohet gjimnazit “28 nentori” personin e pare qe ndesh eshte roja vigjilent. Here i bute e here pak me i ashper me nxenesit, pasi sic thote ai mesimi duhet mesim, e daljet per kafe te ruhen per pasdite.

PËRGJIGJU