Prefektja e Qarkut Shkoder, Majlinda Angoni uron muajin e Ramazanit…

0
117

“Duke uruar të gjithë motrat dhe vëllezërit besimtarë musliman #QarkuShkodër muajin e begatë të Ramazanit; dëshiroj që ky muaj të sjellë më shumë shëndet, begati, mirësi e solidaritet, si një ftesë hyjnore e përvitshme me dëshirën dhe besimin për t’iu kthyer të gjithë së bashku normalitetit në familjet tona duke mposhtur sfidat e kohës.

Allahu jua pranoftë agjërimin, adhurimin dhe veprat e mira!”

Majlinda Angoni

PËRGJIGJU