OMP kontroll subjekteve për Certifikate Origjine të peshkut të Liqenit të Shkodres…

0
348

Organizata e Menaxhimit te Peshkimit (OMP) Liqenit te Shkodres ne bashkepunim me Taks Forcen Inspektoriatit te Peshkimit, vazhdon kontrollet ne pikat e tregetimit per paisjen me Certifikate Origjine te peshqeve te Liqenit te Shkodres ne zbatim te Urdherit te Ministrit per shpalljen e Qendres se Pare te Ankandit te Peshkut tek Qendra e Peshkimit ne Shiroke.

OMP falenderon per bashkepunimin te gjithe subjektet e (Peshkatare dhe tregetare ) kontrollet do vazhdojne dhe ne ditet ne vijim.

Fotografia e Omp Shkoder
Fotografia e Omp Shkoder
Fotografia e Omp Shkoder

PËRGJIGJU