OFL i dërgon formularin dy vëllezërve në Shkodër (Emrat)

0
680

OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, dy vëllezërve në Shkodër.

– Erogen Brajoviq, banues në Shkodër, për të cilin Gjykáta e Lartë e Podgoricës, Mali i Zi, ka caktuar masën e sigurimit personal “árrest në burg”, për veprat penále “Krijim i òrgánizatës krîmînále”, “Vrásjá e mbetur në tentátivë” dhe “Mbatja pa leje e ármëve dhe eksplòzivëve”, parashikuar nga Kodi Penal i Malit të Zi;

-Denis Brajoviq banues në Shkodër, nën hetim për veprat penale “Shtrëngim me anë të kánòsjes për dhënien e pasurisë, e kryer në bashkëpunim, në kuadër të grupit të strukturuar krîmînal” dhe “Kryerja e vepráve penále nga orgánizata krîmînale apo grupi i strukturuar krîmînal”;

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

PËRGJIGJU