Lleshaj ben deklaraten e forte. Ne Shkoder kriminèlèt u liruan dhe po levizin te lire

0
436

Një tjetër shqetësim për Ministrin që lidhet me sigurinë publike janë vendimet e drejtësisë që kanë shfryrë punën e policisë

Sander LLeshaj Fatkeqësisht konstatoj se falë edhe disa vendimeve të pakuptueshme, të cilat nuk kam tagër ti gjykoj por kam të drejtë mos ti kuptoj, kanë bërë që ende në qytet të jenë në qarkullim të lirë, në qarkullim, se të lirë ndoshta jo fort të lirë, por në qarkullim gjithsesi, eksponentë kr imi të cilët meritojnë vëmendjen e policisë, vëmendjen e pashuar dhe të pandalshme të po licisë, me qëllim, që të mos cenohet në asnjë mënyrë, asnjë parametër i sigurisë publike në këtë qytet, i cili, përveç tjerash, të paktën për mua përbën një lloj përkufizimi të veçant

PËRGJIGJU