Lindja dhe fuqizimi i ISIS, drama e grave dhe fëmijëve shqiptarë (VIDEO)

0
32

Një konflikt civil 10-vjeçar që krijoi terrenin për lindjen e Shtetit Islamik.

Një grup terrorist që lindi dhe u fuqizua duke radikalizuar dhe tërhequr drejt vetes besimtarë nga vende të ndryshme, përfshirë edhe shqiptarë.

MCN udhëton drejt Sirisë, fortesa e Shtetit Islamik për disa vite me radhë. Një rrëfim për dramën e grave dhe fëmijëve shqiptarë që presin kthimin nga kampet siriane.

Dhimbja dhe pendesa, brenga e etiketimit “terrorist” dhe shpresa për t’u rikthyer në Shqipëri pas vitesh të tëra vuajtjesh.

http://www.ekranet.com/embed/5KjIwRbCZOky9v4/1080×608

PËRGJIGJU