Kryetari Basha mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Sheh Haxhi Fejzi Zaganjorit…

0
32

Kryetari Basha mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Sheh Haxhi Fejzi Zaganjorit

Me trishtim të thellë mësova për ndarjen nga jeta të Sheh Haxhi Fejzi Zaganjorit, simbol i patriotit dhe qytetarit shkodran, klerik i nderuar, mishërim i përkushtimit ndaj besimit në Zot dhe respektit e bashkëpunimit ndërfetar, personalitet me kontribute për Shkodrën e më gjerë.
Jam shpirtërisht pranë znj. Valdete, familjes Zaganjori dhe miqve të tij të shumtë në këtë humbje të madhe për ta dhe për Shkodrën. Sot humba një mik të çmuar, këshillat e urta dhe fjala e të cilit do të më mungojnë shumë. Zoti e mëshiroftë dhe i dhëntë paqen e përjetshme! Shkruan Basha.

PËRGJIGJU