“Koronavirusi është një armë biologjike, njerzit do vjedhin për bukë”, antiterrori merr nën hetim 10 persona

0
252

“10 persona merren nën hetim për ‘përhapjhe paniku’. Lajmin e konfirmoi gazetarja Anila Hoxha e cila deklaroi se shtetasi me iniciale O.J me anë të rrejteve sociale ka përhapur panik rreth pandemisë së koronavirsuit.

“Koronavirusi nuk është një virus por është një armë biologjike. Bota do futet në krizë dhe sidomos Europa. Njerëzit do vjedhin për pak bukë”– ishte një pjesë nga mesazhet panik hapëse të bëra nga 10 personat në rrjetet sociale.

Antiterrori ia ka kaluar me urgjencë materialet prokurorisë ku të rinjë do të hetohen për ‘përhapje paniku’.

PËRGJIGJU