Kandidati i PS, Kabir Fishta takim në Pukë: Ky qytet është dëshmi e gjallë e rilindjes urbane…

0
330

Në Pukë📍

Bashkë me Aldën dhe Lelën e dhjetra të rinj kaluam një ditë fantastike në qytetin e Pukës.

Ky qytet është dëshmi e gjallë e rilindjes urbane, me transformimin e sheshit qëndror dhe hapësirave rreth liqenit, me impakt direkt në ekonominë lokale dhe zhvillimin e turizimit.

Duke votuar numrin 12 zotohemi për programe punësimi për të rinjtë, nxitje të sipërmarrjes rinore me fokus agroturizmin dhe një arsim më cilësor.✅

Entuziazmi të rinjve të Pukës ishte garanci për zgjedhjet e 25 Prillit me një mandat të tretë”, shkruan Fishta ne facebook.

May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, ambiente të jashtme dhe monument

PËRGJIGJU