Izmira Ulqinaku takon banorët dhe bizneset e lagjeve Qafhardhi e Perash…

0
119

Me banorët dhe bizneset e lagjeve Qafhardhi e Perash.

Nuk ka qytetar që nuk është i zhgënjyer nga Edi Rama dhe rilindja e tij.

Qytetarët e dijnë se vota e tyre nuk do të jetë thjesht votë për një parti politike;
do të jetë votë për familjen e tyre, do të jetë votë për ti ndëshkuar ata që nuk mbajtën premtimet dhe për të na dhënë ne mundësinë për të korrigjuar gabimet e tyre.

Ne nuk do ta ndajmë Shqipërinë të majtë dhe të djathtë.

Ne do e sjellim ndryshimin, bashkë me ju!

PËRGJIGJU