Izmira Ulqinaku takim me banorët e Lugucezmës: Ne jemi bashkë! Bashkë do e bëjmë ndryshimin në vend!

0
127

“Shumë entuziaste nga takimi me banorët e Lugucezmës!

Janë këto qytetarë që do votojnë masivisht Partinë Demokratike dhe Lulzim Bashën si e vetmja shpresë për mirëqenie, rend e siguri.

Në këtë lagje të vjetër të qytetit, ashtu si në çdo lagje tjetër, qytetarët po bashkohen si asnjëherë më parë.

Ne jemi bashkë! Bashkë do e bëjmë ndryshimin në vend!”, shkruan Ulqinaku.

PËRGJIGJU