Izmira Ulqinaku: “Qytetarët e bizneset presin me padurim ditën e zgjedhjeve!

0
88

“Qytetarët e bizneset presin me padurim ditën e zgjedhjeve!

Me 25 prill largojmë Edi Ramën dhe fillojmë ndryshimin me një plan pune që do të vihet në zbatim nga ekspertët më të mirë. Do jetë një program ndryshimi për Shqipërinë dhe shqiptarët.

Ndryshimi do vijë përmes pjesëmarrjes masive në votime.

25 prilli do të jetë ditë ndryshimi e të gjithë shqiptarëve, do të jetë ditë e fitores së çdo shqiptari”, shkruan Ulqinaku.

PËRGJIGJU