Ilir Beqaj takim në Grudë: Bashkia Shkoder diskriminon qytetarët e saj dhe PD nuk ka asnjë model zhvillimi…

0
104

Ndalesa e radhes e koordinatorit Politik te PS, Qarku Shkoder Ilir Beqaj bashke me kandidate te tjere per deputete ishte në Grude! Beqaj theksoi investimet per rrugen e Dukagjinit!

I katerti i listes se kandidateve per deputet per partine socialiste u shpreh se vete Bashkia Shkoder diskriminon qytetaret e saj dhe PD nuk ka asnje model zhvillimi per kete qytet , pervecse keqmenaxhimit!

Banoret e Grudes dhane mbeshtetjen per Partine Socialiste si e vetmja force politike qe do sjell zhvillim ne Shkoder.

PËRGJIGJU