Ilir Beqaj bashkëbisedim me qytetarë për programin ekonomik dhe lehtësitë për biznesin e vogël…

0
87

Koordinatori politik i Partisë Socialiste për qarkun e Shkodrës, Ilir Beqaj bashkëbisedoi ditën e djeshme, me qytetarët per programin ekonomik dhe lehtësitë e parashikuar në të për biznesin e vogel ku e evidentuan taksimi zero dhe heqja e tvsh-se.

Kandidati per deputet I Partise Socialiste Beqaj i shoqeruar edhe nga kandidatja per deputete Jona Leqejza gjate takimeve me bizneset nga kryqëzimi i ish degës deri në afërsi të unazës së qytetit, pati mundësi për tu njohur me problematikat e biznesit por edhe me sugjerime dhe me rezultatet pozitive qe kane pase reformat e deri me tanishme per biznesin!

Takimi me qytetaret u shoqerua me biseda të lira, ndërsa përfaqësues të biznesit i dhane edhe mbeshtetje te plote Ilir Beqaj duke premtuar qe lehtesirat sidomos per biznesin e vogel do te vazhdojne.

PËRGJIGJU