“Ekipet Sportive në Shkolla”/ Uniforma për 22 shkolla në Shkodër…

0
230

22 ekipe te shkollave 9 vjecare dhe te gjimnazeve ne Shkoder jane pajisur nga komiteti olimpik shqiptar me unififorma. Sekretari I komitetit olimpik Gerti Shima tha se uniformat po shperndahen edhe ne bashkite malesi e madhe dhe puke

Ne dhjetor do te kete prezantimin e ekipeve ne stadiumin “air albania” ku do te marrin pjese 22 mije nxenes te ekipeve nga I gjithe vendi.

Cdo nxenes do te jete I pajisur me uniforme duke mbushur keshtu stadiumin. Pajisja me uniforme dhe materiale te tjera ka qene nje domosdoshmeri per ekipet e shkollave e tashme nepermjet nje projekti komiteti ka nis shperndarjen ne cdo qytet.

PËRGJIGJU