Edona Bilali ndan shqetësimet me banorët e rrugës inxh. Gjovalin Gjadri në Shkodër…

0
87

Numri një i listës së kandidatëve për deputetë të partisë Socialiste në Shkodër, Edona Bilali ka vijuar takimet me banorë të qytetit.

Ndalesa e radhës ishte në rrugën inxh. Gjovalin Gjadri, ku degjoi shqetësimet dhe sugjerimet e banorëve.

Postimi në Facebook i kandidates Bilali:

Takim në rrugën Inxh. Gjovalin Gjadri me banorët e zonës. Banorët ndanë shqetësimet por edhe besimin që e vetmja zgjidhje është vazhdimi i punëve të nisura”, shkruan Edona Bilali.

PËRGJIGJU