E FUNDIT/ Ndryshime në polici, Gledis Nano emëron drejtuesit e rinj në qarqe…

0
100

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ka ndryshuar të gjithë drejtuesit e Kreu i Policisë së Shtetit, Gledis Nano, ka njoftuar këtë mesditë ndryshimet në polici, që prekin thuajse të gjitha drejtoritë në rrethe.

Kështu, Lorenc Panganika është emëruar drejtor i Policisë së Tiranës.

Hamdi Fiore është emëruar drejtor i Policisë së Shkodrës, Gledian Berberi drejtor në Policinë e Vlorës, Ardian Çipa drejtor në Policinë Elbasan, Alfred Çepe drejtor në Policinë Fier, Gjovalin Loka drejtor në Policinë Korçë, Neritan Nallbani drejtor në Policinë Durrës, Rebani Jaupi emërohet drejtor në Departamentin e Sigurisë Publike, Edmond Sulaj emërohet drejtor në Policinë Kukës, Bledar Çeliku emërohet drejtor në Policinë Gjirokastër, Oltion Bistri emërohet drejtor në Policinë Lezhë, Skëndër Hitaj emërohet drejtor në Policinë Dibër, Alban Dautaj emërohet drejtor i Antiterrorit, Sajmir Boshnjaku emërohet drejtor i Kufirit në Tiranë, Fatmir Hoxha emërohet drejtor i Kufirit në Korçë, Sokol Cana emërohet drejtor i Kufirit në Gjirokastër, Arben Joca emërohet drejtor i Kufirit në Shkodër, Lorenc Shehu emërohet drejtor i qendrës për kufirin dhe migracionin. 

PËRGJIGJU