Derë më derë në Anën e Malit, Helidon Bushati: Janë lënë në harresë, por me 25 Prill janë Anamalësit që nuk do të harrojnë mashtrimet e këtyre 8 viteve

0
128

Derë më derë në Anën e Malit. Po lidh besën me çdo banorë. Gishtat e njërës dorë janë shumë për të numëruar investimet e 8 viteve. Qeverisja në ikje nuk ka pasur kohë për Anën e Malit, por as Ana e Malit nuk ka kohë më për të humbur.

Janë lënë në harresë, por me 25 Prill janë Anamalësit që nuk do të harrojnë mashtrimet e këtyre 8 viteve.

Do të jem deputeti i zonës. Nuk mund të pres në besë banorët që po më hapin dyert. Në qeverisjen e neserme do të loboj për fonde për Anën e Malit.

May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 5 njerëz, people standing, pemë dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing, pemë dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 7 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 4 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 5 njerëz, people standing, pemë dhe road
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 12 njerëz dhe people standing
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 10 njerëz dhe people standing

PËRGJIGJU