Bardh Spahia në Velipojë: Fshatrave të braktisur të kësaj zone duhet t’i kthehen bijtë e saj!

0
212

Banorët në Velipojë e dinë që 25 Prilli është dita për të zgjedhur ose kriminelët ose ndryshimin.
Përballë harresës 8 vjeçare të kësaj qeverie në ikje, banorët e fshatrave Baks, Rrjoll, Luarz, tashmë e kanë bërë zgjedhjen e tyre duke zgjedhur programin e Partisë Demokratike.

25Prilli është dita që me votë, banorët në Velipojë do të votojnë për programin e zhvillimit ekonomik, programin që ul papunësinë dhe frenon emigracionin.
Fshatrave të braktisur të kësaj zone duhet t’i kthehen bijtë e saj!
Kjo bëhet e mundur duke mbështetur Partinë Demokratike me #25Prill dhe duke marrë pjesë masivisht në votime!

PËRGJIGJU