BARDH SPAHIA ME BANORËT E BËRDICËS : BRAKTISJA NDAJ BANORËVE SJELL VETËM LARGIM TË SHQIPTARËVE, NË SHKODËR 89 MIJË PERSONA TË LARGUAR PËR 8 VITE

0
245

Të braktisur prej 8 vitesh banorët e Bërdicës, kanë vetëm një shpresë me 25 Prill, programin e Partisë Demokratike dhe alternativën e saj. Kandidati I PD Bardh Spahia, është njohur nga afër me problemet e banorëve të cilët përvec së të përmbytur nga kjo qeveri dhe pas asnjë investim prej 8 vitesh, kanë qënë pre edhe e investimeve selective për shkak të bindjeve politike.


Braktisje, emigrim, “po na bëjnë të ikim natën për hënë” janë shprehur banorët e Bërdicës ndërkohë që Spahia theksoi se shifrat e braktisjes së vendit gjatë 4 vjecarit të fundit janë të frikshme, 89 mijë persona janë larguar vetëm nga Qarku i Shkodrës.


Alternativa e vetme e banorëve të Bërdicës është mbështetja e progamit të PD, një alternativë për zhvillimin ekonomik, zhvillimin e bujqësisë, punësimin e të rinjve dhe afrimin e Shqipërisë me BE janë e vetmja zgjidhje që i ofrohet shqiptarëve.

PËRGJIGJU