VIDEO/ “Shkodra me ju është gati për të bërë ndryshimin e madh” Benet Beci takim me të rinjtë e FRESSH…

0
62

“Shkodra me ju eshte gati per te bere ndryshimin e madh” – kandidati Benet Beci ka motivuar te rinjte e Fressh, gjate nje takimi me anetare te ketij forumi.
Gjate komunikimit me te rinjte, Beci e ka konsideruar si nje detyre, pergatitjen e terrenit dhe lenien e hapesirave per me te rinjte.

Ne perfundim te ketij takimi te cilin Beci e ka konsideruar si me entuziastin e fushates, te rinjte socialiste e kane surprizuar ate me nje dhurate simbolike.

Shumica e te rinjve ne takim ishin votues per here te pare.

PËRGJIGJU