VIDEO/ Ilir Beqaj takim me shoqaten e Para-Tetraplegjikeve në Shkodër…

0
45

Kandidati i Partisë Socialiste Shkodër, Ilir Beqaj ka zhvilluar nje takim me shoqaten e Para-Tetraplegjikeve në Shkodër ku gjatë bashkëbisedimit ka sjelle në fokus të drejtat dhe problematikat që ka kjo pjesë e shoqerise.

Beqaj theksoi se jane dy momente shume te rendesishme ku do te kete edhe zgjidhje për te lehtesuar sa me shume të gjitha hallkat administrative qe ky grup të perfitoje të drejtat e tyre.

Beqaj premtoi se edhe me punen qe do te behet me keshillin bashkiak , edhe me presionin pozitiv ne qeveri do te kete lehtesira te pagesat e energjise elektrike , te tarifat lokale për këtë target grup.

PËRGJIGJU